Pyra Elektronik har siden firmaets start arbejdet med udvikling af udstyr til overvågning, herunder kundespecifikt udstyr. I denne periode har vi ligeledes solgt totalløsninger, delkomponenter samt installation af overvågningssystemer på konsulentbasis.

Vi tilbyder nu følgende ydelser.

Rådgivning:
Vi tilbyder rådgivning i forbindelse overvågningsopgaver samt installation og valg af overvågningsudstyr. Vi udføre denne service ydelse for både private og mindre virksomheder. Rådgivningen foretages på timebasis.

Salg af overvågningsudstyr og tilbehør:
Vi sælger komplette systemer og tilbehør til overvågning. Vi informerer om korrekt og lovlig anvendelse af udstyret, men påtager os intet ansvar hvis udstyret anvendes forkert eller til ulovligt formål.

Løsning af overvågningsopgaver:
Vi påtager os overvågningsopgaver inden for mange felter. Herunder overvågning af personer såvel som bygninger. Vores medarbejder er certificeret og besidder de nødvendige kvalifikationer til disse opgaver - PYRA DETEKTIVBUREAU.

Installationshjælp i forbindelse med nyinstallation:
Har du allerede indkøbt dit overvågningsudstyr, så hjælper vi gerne med installation.

Totalløsninger:
Vi sælger totalløsninger som er skræddersyet efter kundes behov. Overvågningssystemet designes i dialog med kunden, som på stedet sammensætter den ønskede løsning med en af vores teknikere.
Herefter fremsendes tilbud på den aftalte løsning. Opnås der enighed installeres systemet.
Systemet afprøves og kunden undervises i dens brug.
Yderligere kan der tilbydes en serviceaftale på systemet.

Fejl diagnosticering:
Pyra Elektronik tilbyder fejlfinding og fejlretning på eksisterende overvågningssystemer.

Udbygning/modifikation af eksisterende systemer:
Vi udfører udbygning og modifikationer på eksisterende overvågningssystemer i takt med ændringer i kundes behov.

Serviceaftaler:
Pyra Elektronik, kan efter nærmer aftale foretage eftersyn, test og afprøvning samt almindelige vedligeholdelse af Deres overvågningssystem. Vi rådgiver gerne omkring nødvendigheden af en sådan aftale.

Med venlig hilsen
PYRA Elektronik
Tlf.: 38 89 90 03
E-mail: pyra@pyra.dk

Retur